Tervetuloa!

Ketola on vuonna 2013 perustettu virtuaalitalli, joka sijaitsee Pohjois-Pohjanmaan eteläosassa. Tallissamme asustaa lähinnä kouluratsastuspainotteisia suomenhevosia, mutta myös muutamia yleispainotteisia suomalaisia sekä koulu- ja valjakkopainotteisia shetlanninponeja. Toimintaamme kuuluu kouluratsastuskilpailujen sekä valmennuksien järjestäminen ja laadukkaiden ratsusuomenhevosten kasvattaminen.

Kangasmaalle perustettu tallialue on kuivaa, mutta kaunista harvoine mäntymetsineen sekä puolukka- ja mustikka-alueineen. Pihasta löytyy 30 paikkainen päätalli, 40 paikkainen oritalli sekä 15 karsinalla varustettu pienempi rakennus, jossa asustaa ponikokoiset asukkaat. Eläkkeellä olevat hevosemme käyskentelevät ympäri vuoden kahdessa viisipaikkaisessa pihatossa. Hevoset pääsevät ulkoilemaan päivittäin tilavissa tarhoissa sekä kesäisin isoilla laitumilla. Laadukas kenttä ja maneesi tarjoavat hyvät treeniolosuhteet ja mikäli maastoon tekee mieli, on tallin ympärillä runsaasti tasaista kangasmetsää sekä hiekkateitä.

Terveisin,    Jemiina Kemppainen

Lisätietoa meistä

Jemiina (VRL-07412)
jemiinan@gmail.com

KETO2469
~ since 2013 ~

Äänestä meitä tallilistalla!

Päivitykset

06.03.2020 Ihanaa maaliskuun ensimmäistä viikkoa! Toimintamme on talven aikana räjähtänyt huimaan nousuun ja olemme joutuneet huhkimaan niska limassa, jotta uusi, 40 karsinalla varustettu oritalli on saatu käyttökuntoon. Näin ollen tammat saavat vallata päätallin ja shetlanninponeilla on oma rauhansa pikkutallissa. Kesän 2021 varsojen suunnittelu on jo hyvällä mallilla.

24.05.2020 Varsauutisia! Sokeriheinä varsoi rautiaan orivarsan Ketolan Korsiuni ja Pirunhenkäys mustan orivarsan Ketolan Kalmanhenkäys.

21.05.2020 Menestystä suomenhevosten ja suomenhevosvarsojen laatuarvosteluissa: Perla SLA-I, Puuteri SLA-II, Korpivadelma SV-I ja Pahanhirttäjä SV-I.

19.05.2020 Uusia asukkaita: yleispainotteinen pienori Ps. Ikävä Sinua, koulupainotteinen ori Hiivurin Pahanhirttäjä ja yleispainotteinen tamma Pilvipellon Kauhutarina. Ensimmäiset kevätvarsat ovat lähteneet uusiin koteihinsa ja kesävarsoista osa on varattuna. Kotiin jäävistä varsoista pitäisi kaksi syntyä ihan näillä näppäimillä. Jännityksellä odotamme myös toukokuun SHLA-, SV- ja KTK-tuloksia.

19.04.2020 Ulkoasu vaihdettu. Talliin muutti kolme uutta varsaa: yleispainotteinen pientamma Kuhdon Korpivadelma, pitkäsukuinen koulutamma Haltiasalon Ruusukulta ja kaksipolvinen kouluori Kuuralehdon Janiel. Seuraavaksi täytellään astutuskalenteria ja jäädään odottamaan kevät- ja kesävarsoja. ♡

16.04.2020 Sivuilla ulkoasunvaihdos meneillään.

14.04.2020 Hetki vierähtänyt viime päivityksestä, selityksiä en nyt tähän luettele, mutta takaisin ollaan! Suurimpana muutoksena osoitteen muutos (kolkko.net -> lupiini.net) ja kunhan hevoslistaa kerkeän käymään läpi, on siellä jo varmasti monta valmista ja kuoppaan menevää hevosta. Mutta ei muuta tähän väliin, mukavaa kevään jatkoa! :)