Tervetuloa siittolaamme!

Edelweiss on virtuaalinen puoliverisiittola, joka on perustettu syyskuussa vuonna 2017. Tallimme kasvatusrotuina ovat saksalaiset puoliveriset: hannover ja holstein, joita jalostamme este- ja kouluratsastuskentille. Jokainen hevosemme kilpailee painotuslajissaan, kiertää näyttelyitä ja tähtää näin ollen kantakirjaus- ja laatuarvostelupalkintoihin. Kasvatusperiaatteistamme voit lukea lisää Kasvatus-sivulta.

Tallimme sijaitsee Saksassa, Hampurin satamakaupungissa, josta on hyvät kulkuyhteydet ympäri Euroopan. Viileä ja leuto meri-ilmasto mahdollistaa hyvät treenauskelit ympäri vuoden, mutta mikäli huono sää sattuu yllättämään, löytyy meillä ratsastuskenttien lisäksi yksi suuri maneesi. Hevoset asustavat kahdessa eri tallissa, tammat ja orit omissaan. Oreille on varattuna 21 karsinapaikkaa ja 15 tammoille sekä kuusi varsomiskarsinaa. Talleista löytyy kaiken maailman uutuudet ja ylellisyydet, niin hoitamista, ruokkimista kuin varusteidenkin säilytystä varten - esimerkiksi solarium, joka on paljon käytössä. Pihalta löytyy nurmipohjaisen ja hiekkapohjaisten kenttien, sekä yläkerrallisen maneesin lisäksi pyörömaneesi juoksutusta varten. Hevoset tarhaavat päivittäin yksin tai pienissä porukoissa ystävyyssuhteiden mukaan. Kesäisin hevoset viettävät pari viikkoa kesälomaa vuorotellen, jolloin ne pääsevät laitumelle.

☆ Janna & Wichard Kirsch        VRL-07412, jemiinan@gmail.com

Päivitetty viimeksi 04/2020

10.10.2017 ~ Nyt on kaikille ostetuille hevosille sivut tehty ja aloitettu kirjoittamaan tekstejä muille sivuille. Toiveissa olisi, että sivut päästäisiin julkistamaan yleisölle viimeistään joulukuussa.

" Das größte Glück der Erde, liegt auf dem Rücken der Pferde. "