Tervetuloa!

Ketola on vuonna 2013 perustettu virtuaalitalli, joka sijaitsee Pohjois-Pohjanmaan eteläosassa. Tallissamme asustaa lähinnä kouluratsastuspainotteisia suomenhevosia, mutta myös muutamia yleispainotteisia suomalaisia sekä koulu- ja valjakkopainotteisia shetlanninponeja. Toimintaamme kuuluu kouluratsastuskilpailujen ja valmennuksien järjestäminen sekä laadukkaiden ratsusuomenhevosten kasvattaminen.

Kangasmaalle perustettu tallialue on kuivaa, mutta kaunista harvoine mäntymetsineen sekä puolukka- ja mustikka-alueineen. Pihasta löytyy 30 paikkainen päätalli, 40 paikkainen oritalli sekä 15 karsinalla varustettu pienempi rakennus, jossa asustaa ponikokoiset asukkaamme. Eläkkeellä olevat hevosemme käyskentelevät ympäri vuoden kahdessa viisipaikkaisessa pihatossa. Hevoset pääsevät ulkoilemaan päivittäin tilavissa tarhoissa ja kesäisin isoilla laitumilla. Laadukas kenttä sekä maneesi tarjoavat hyvät treeniolosuhteet, ja mikäli maastoon tekee mieli, on tallin ympärillä runsaasti tasaista kangasmetsää sekä hiekkateitä.

Terveisin,    Jemiina Kemppainen

Lisätietoa meistä

Jemiina (VRL-07412)
jemiinan@gmail.com

KETO2469
~ vuodesta 2013 ~

Virtuaaliset Suomenratsut
KRJ - ERJ - KERJ - VVJ

Päivitykset

04.11.2021 tekst

06.03.2020 Ihanaa maaliskuun ensimmäistä viikkoa! Toimintamme on talven aikana räjähtänyt huimaan nousuun ja olemme joutuneet huhkimaan niska limassa, jotta uusi, 40 karsinalla varustettu oritalli on saatu käyttökuntoon. Näin ollen tammat saavat vallata päätallin ja shetlanninponeilla on oma rauhansa pikkutallissa. Kesän 2021 varsojen suunnittelu on jo hyvällä mallilla.