Gestüt
Edelweiss

Edelweiss on virtuaalinen puoliverisiittola, joka on perustettu syyskuussa vuonna 2017. Tallimme kasvatusrotuina ovat saksalaiset puoliveriset: hannover ja holstein, joita jalostamme este- ja kouluratsastuskentille. Jokainen hevosemme kilpailee painotuslajissaan, kiertää näyttelyitä ja tähtää näin ollen kantakirjaus- ja laatuarvostelupalkintoihin. Kasvatusperiaatteistamme voit lukea lisää Kasvatus-sivulta.
- Janna & Wichard Kirsch

Tervetuloa Saksaan

Tallimme sijaitsee Saksassa, Hampurin satamakaupungissa, josta on hyvät kulkuyhteydet ympäri Euroopan. Viileä ja leuto meri-ilmasto mahdollistaa hyvät treenauskelit ympäri vuoden, mutta mikäli huono sää sattuu yllättämään, löytyy meillä ratsastuskenttien lisäksi yksi suuri maneesi. Hevoset asustavat kahdessa eri tallissa, tammat ja orit omissaan. Oreille on varattuna 21 karsinapaikkaa ja 15 tammoille sekä kuusi varsomiskarsinaa. Talleista löytyy kaiken maailman uutuudet ja ylellisyydet, niin hoitamista, ruokkimista kuin varusteidenkin säilytystä varten - esimerkiksi solarium, joka on paljon käytössä. Pihalta löytyy nurmipohjaisen ja hiekkapohjaisten kenttien, sekä yläkerrallisen maneesin lisäksi pyörömaneesi juoksutusta varten. Hevoset tarhaavat päivittäin yksin tai pienissä porukoissa ystävyyssuhteiden mukaan. Kesäisin hevoset viettävät pari viikkoa kesälomaa vuorotellen, jolloin ne pääsevät laitumelle.

Päivitys & hyödyllisiä linkkejä

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum."

Linkkinen Linkkinen Linkkinen